ÉSTRIS INGREDIENTS
-Bol -300 g de farina
-Cullera de plástic -150 g de mantega
-Olla -150 g de sucre
-Safata -3 ous
-Medidor -Un poquet de llimona rallada
-Microones -Una cullera de llevadura en pols
-Dolc de membrillo
PREPARACIÓ
Lo primer,és rompre els ous en en el bol i bocar un poc de sucre.Poses al microones la mantega i després ho mescles tot.Boques la llimona rallada,poc a poc vas bocant la llevadura i la farina fins que és mescli tot,després dur-ho a sa nevera durant 35 minuts. Mentres está en sa nevera boques el dolç de membrillo a l'olla i ho ablandes un poc, després dels 35 minuts hi ha que posar la massa feta a la safata i dalt posar el dolç de membrillo derretit , i dalt del dolç de membrillo posar tires de massa cóm una red. Ho poses 40 minuts i després deixar-ho refredar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario